Ontmoet alle Anniemals!
De hoofdrolspelers binnen Stichting Anniemals. Elk dier heeft zijn eigen verhaal hoe hij bij Stichting Anniemals is terecht gekomen en allemaal hebben ze hun eigenaardigheden. We stellen ze graag aan je voor.

Onzeker kereltje
met een groot hart
De eerste ezel in de opvang. Afkomstig van een paarden-markt. Sjors heeft veel hoefproblemen en zijn luchtwegen zijn snel geïrriteerd.
Geboren op 04-03-2010

Aanhankelijk, lui en vooral een verwend nest
Poes, gevonden met een gebroken pootje. Ik heb Poes naar de kliniek gebracht, gemeld dat ze er alles aan moesten doen om de poot te 'maken'. Ik ben allergisch voor poezen, maar dat weerhield mij er niet van om haar in huis te nemen.
Geboren rond 2014

Beetje onzeker, maar wil
steeds vaker een aai
Oreo, de tweede voedster. Een gevoelig konijn, met af en toe last van een gasbuik. Een wat onzeker konijn, dat toch steeds vaker een vlugge aai komt halen.
Geboren rond 2018

Broer en zus Indische loopeenden
Twee knappe Indische loopeenden. Een broer en zus die ik binnen in huis opgevoed heb. Nu spatteren ze lekker in hun buitenverblijf.
Geboren in maart 2019

Staat bekend om zijn sloopwerkzaamheden
De tweede ezel in de opvang. Sven kwam ondervoed binnen, maar is nu weer kerngezond. Wie al eens kennis gemaakt heeft met Sven is sowieso nu verliefd op hem. Een opdringerige kerel met een enorm hoog knuffelgehalte.
Geboren op 18-04-2014

Lief en sociaal, een echte allemansvriend
Het eerste konijn in de opvang. Een mooi en schattig konijntje, maar wel met lange historie aan dierenartsbezoeken. Hij heeft steengruis in zijn neusholtes, wat zorgt voor een chronische verkoudheid.
Geboren rond 2017

Fluitende, rondrennende dames
Teske kocht ik samen met Teuntje toen Tieske plotsklaps alleen kwam te zitten. Twee schichtige dames, rondrennend door hun verblijf en fluitend als het etenstijd is.
Geboren in augustus 2020

Drie knappe, luidruchtige dames
Drie Indische loopeenden, een moeder met twee dochters.
Helaas moest de vorige baas afstand van ze doen omdat de buurt niet meer tegen het harde gekwaak kon. Langzaamaan begin ik hun vertrouwen te winnen.
Geboortedatum onbekend

Voorzichtige dame die de kat uit de boom kijkt
Overgewicht, slechte hoeven, slecht gebit, schimmel, luis en wormen. Na behoorlijk veel ups en downs is ze nu een vrolijke oude dame. Heb je haar vertrouwen gewonnen, dan komt ze een knuffel bij je halen.
Geboren rond 1993

Een dominante dame
die graag voorop staat
Waffel is één van de twee voedsters die ik opving omdat de voormalige baas er niet meer voor kon zorgen. Een echte rauwdouwer, zoals haar uiterlijk doet vermoeden. Een dominante dame die graag voorop staat.
Geboren rond 2018

Schichtig maar rent
lekker rond
Teuntje en Teske kocht ik samen toen Tieske plotsklaps alleen kwam te zitten. Twee schichtige dames, rondrennend door hun verblijf en fluitend als het etenstijd is.
Geboren in augustus 2020
In Memoriam

† 27.08.2020
Helaas moest ik al na een week afscheid nemen van Tooske. Of het de verhuisstress was, onderliggende ziekte of misschien wel leeftijd? Ik hoop dat ik haar een liefdevolle week heb kunnen geven.

† 04.12.2020
Nadat Tieske meteen 2 nieuwe vriendinnen kreeg (Teuntje en Teske) fleurde ze helemaal op. Samen renden ze door het verblijf. Helaas lag Tieske eind 2020 ook levenloos onder in het verblijf.

† 03.10.2021
De oudere zus van Sjefke. Ook op de opvang gekomen met flink overgewicht, slechte hoeven, slecht gebit, schimmel, luis en wormen. Sien herstelde sneller dan Sjefke, al bleef ze wat aan de ronde kant. Op 32 jarige leeftijd is zij overleden.
Sponsor een dier
Wil je een van deze dieren graag sponsoren in onderhoud, eten, drinken, verzorging of iets anders?
Voor een vast bedrag van €15 per kwartaal word jij dierenvriend van een van deze toppers.
